dijous, 17 de maig del 2012

Tot acaba, tot comença

          Hi ha moments en la vida on et dones compte que hi ha d’haver-hi un canvi, que si les coses vam malament ha de ser per algun motiu i no per mala sort, llavors ha de trobar les peces que has de canviar per poder arreglar el mecanisme i que funcione d’una forma adequada o acceptable, al menys.

          La vida, com tot, està basada en cicles, cicles que tard o d’hora acaben per deixar pas a nous cicles diferents, i coses que en un temps funcionaven d’una manera ara ja no funcionen d’aquesta i es necessari canviar aquesta forma de ferles. No es que sigui millor o pitjor que abans, simplement les coses canvien al transcurs de la vida i tu t’has d’adaptar a elles, si la vida fos sempre igual també seria molt avorrida.

          No és per cap fet en concret, poc a poc et dones compte que els fets no ocorren de la mateixa manera que abans encara que tu continuïs fent el mateix i per tant hi ha que buscar noves maneres de fer front als nous reptes que la vida et posa al davant. Així que no queda mes que posar-se a la feina i treballar per trobar aquestes noves vies que et porten a allò que es desitja.

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada